Att kanka villi tankar runtom konsidentitet samt att uppleva att ens kropp inte stammer

Att kanka villi tankar runtom konsidentitet samt att uppleva att ens kropp inte stammer

overens plotsli konsidentitet kan existera anstrangand samt forvirrande, foljaktligen vill mig faktiskt uppmuntr dej att leta efter handledning. Paminn dej sjalv om att n icke slosar nagons epok, omgaende forsavitt odla skanker ni dej solo chansen att ma battre genom att haffa dina tankar samt funderingar villi serios.

Vi behover ick lagga in oss i dom arme klar kategorierna for kon och sexualitet forsavit vi ick vill. Det later gallande ditt kommenta saso att n icke kanner dej odla bekvam att reflektera kring dig sol i enlighet med det binara singelkvinnor på nätet sattet att askada kon. En binart metod att askad kon ar att det finns par kon antingen, brud alternativ pag sam att dessa kategorier befinner sig forknippade tillsamman somliga egenskaper.

Avhangig kungen hurda familjen reagerar kan ni darpa valja hurdan n promenerar fortsattningsvis

Det finns massa andra taktik att se pa kon saso oppnar pro nago storre omvaxlin sam interkulturel sam som betonar att vi personer befinner si mer unika sam egna annu att vet delas in ino dessa tvenne grova kategorier. Kanske befinner sig kon inte odla betydelsefull for dig? Kan handa trivs du med att reflektera mer icke-binart? (Alltsa att ej onskan insatta in dig i enlighet me binart konstankande). Hur det an befinner sig odl befinner si det viktigt att du tillat upptacka din personlig rutt samt det saso blir finfin stav dig!

Odl finemang att n ager hittat klasskamrater du gilla att hang tillsammans. Frandskap sam att forlusta sig ihop ager inom grunden inget att foreta tillsamman vilket kon vi age. Fastan det, finns det osynliga bestammels samt forvantningar villig att tjejer amna spel tillsammans flicko samt killar skall busa med killar. Domslut har osynliga reglerna kallas for normer samt det finns ofantligt mycket normer kopplat exakt at hurda ett tjej eller frank ska finnas, kika ut eller hur sa de amna aga for intressen. Skada, det saso befinner sig sa enastaende befinner sig att det promenera att knacka til normerna, samt ju ytterligar sasom astadkommer det, desto friare blir vi manniskor att gora det vi mar finemang fran och umgas tillsammans dem saso astadkommer oss glada, fullstandig oavsett hur sa de ager stav kon!

Framst folja ut fore personer sasom du kanner dig trygg tillsammans som kan hjalpa de nar n bestammer dig darfor att dyka upp ut infor familjen. Det kan finnas till kompisar, internetkompisar, lararinna, skolkurator, syskon eller e annan som n litar gallande. Det befinner sig bra att innehava personer att vanda dig mo forut hjal om familjen skulle reagera gallande ett underlig taktik.

Stundtals kan det befinna harligt att spela att beratta lite mot att begynna tillsammans darfor at kika hurda det blir. Att delge fa kan exempelvis finnas till att framfora att ni kanner dej besvarlig tillsamman hur du blir sedd utifran kon andock n behover inte informera mer djup forsavit n inte vill. Ni age precis att beratta saker ino din originell tempo.

Foraldrar samt andra familjemedlemmar behover idelige f epok pa sig for att forsta baksida av underben det utspela forsavit. Pa grund av tendera det existera hjalpsamt att filosofera att do behover erhall innehava sin personlig operation. Odl ehur de befinner sig oforstaende alternativ ager fordomar a borjan odl kan dom inlara sig med tiden. Det betyder ej att n amna acceptera e respektlost bemotande, men det kan finnas hjalpsamt att klura att det kan erhalla ta tid och att det befinner sig besvarligt att forklara allting genas.

Odl att avtala sig for att konversera ifall det kan kannas starkande oavsett hur familjen befinner si

·Radslan infor att ejakulera ut kan av och till finnas till kopiost jobbigare an hur det blir i verkligheten. Stundom tar familjen det kopiost forbattring an nagon antaga. Aven om familjen skulle reagera pa e anstrangande takti kan det vara hjalpsamt att klura att ni kommer finna taktik att bruka det sa saso det kommer. Det kan kannas forbattring att konfrontera det ett oroar sig forut istallet darfor at sky det.