Επισκέπτες από όλο τον κόσμοΕίπαν για εμάς

Είπαν για εμάςΕπισκέπτες από όλο τον κόσμο

Λάμπης Α, Άγιοι Θεόδωροι, Ελλάδα

Σεπ 1,2015

Ενα συγκροτημα με πετρινες ανεξαρτητες κατοικιες σε μια πλαγια με φανταστικη θεα.Δωματια πολυ ανετα πληρως εξωπλησμενα,πολυ καθαρα,πισινες μπαρ εστιατοριο με τοπικες νοστιμιες.Η παραλια 10 λεπτα με τα ποδια,σουπερ μαρκετ διπλα απο το συγκροτημα.Ιδανικο μερος για οικογενειες.

JohnDee88, Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο

Ιουλ 8,2015

Έμεινα 1 εβδομάδα από 28 Ιουνίου 2015. ξενοδοχείο,πισίνα και δωμάτιο όλα πεντακάθαρα. Το προσωπικό είναι φιλικό και εξυπηρετικό. Το δωμάτιο μας ήταν το 31, το οποίο παρά την ανάβαση αξίζει τον κόπο για τη θέα ,ιδιωτική θέση και το απαλό αεράκι.

Anon190731, Σάτον Κόλντφιλντ, Ηνωμένο Βασίλειο

Ιουν 8,2015

Μόλις επιστρέψαμε από μια εβδομάδα στο Κολοκοτρώνη. Είχαμε μια πολύ καλά εξοπλισμένα στούντιο – το καλύτερο μέρος που έχω μείνει ποτέ στην Ελλάδα με το πιο άνετο κρεβάτι που έχω κοιμηθεί ποτέ στην Ελλάδα! Υπήρχε ένας κανονικού μεγέθους φούρνος και εστία μαγειρέματος με 4 δαχτυλίδια, παρόλο που δεν χρησιμοποιήσαμε το μαγείρεμα γιατί τρώνε έξω είναι πολύ λογικές τιμές.

Xanpana1, Αθήνα

Απρ 25,2015

Σαν να εισαι σε ενα μικρο χωριο… Υπεροχη θεα απο την ομορφη βεραντα, πολυ ευρυχωρα δωματια, καλογουστα επιπλωμενα, με πληρως εξοπλισμενη κουζινα. Πεντακάθαρο και γενικα πολυ προσεγμενο. Ενα μειονεκτημα μονο ηταν ο χωρος του μπανιου, μεγαλο μεν, μη λειτουργικο δε. Ζεστη φιλοξενια και υποδοχη.

Vassilis_1974, Καλαμάτα, Ελλάδα

Απρ 23,2014

Μειναμε τον Μαιο σε ενα απο τα σπιτακια του ´´χωριού´´ στο πανω μερος της πλαγιας. Πεντακαθαρο τεραστιο διχωρο διαμερισμα με πληρη κουζινα, ευρυχωρη κρεβατοκαμαρα, μεγαλο μπαλκονι και υπεροχη θεα. Πολυ καλο το εστιατοριο με τις προτασεις του Σεφ να ανταποκρινονται στις απαιτησεις μας. Ευγενεστατοι οι ιδιοκτητες. Ειδικα ο Κος Κολοκοτρωνης.

IOANNADIMITRIS, Αθήνα, Ελλάδα

Σεπτ 19,2012

Έχοντας ήδη κάνει μια αποτυχημένη επιλογή ξενοδοχείου, καταλήξαμε στο hotel kolokotronis και δε μετανιώσαμε στιγμή……παράδεισος για τη μικρή συνταξιδιώτισσά μας , εξαιρετική παιδική χαρά , πεντακάθαρη πισίνα , καλόγουστα δωμάτια , φιλικό προσωπικό !!!! Θα ξαναπάμε σίγουρα !!!!!

katerinav404, Αθήνα, Ελλάδα

Σεπτ 6,2012

Πολυ προσεγμενο ξενοδοχειο ,ησυχια, καθαριοτητα συνιστα ιδανικη επιλογη για οικογενειες. Σπιτια πληρως εξοπλισμενα και υψηλης αισθητικης ,ωραια πισινα και χωρος εστιασης.Πολυ λογικες τιμες σε σχεση με την περιοχη και αυτο που προσφερει!

Hoop J, Σουάνσι, Ηνωμένο Βασίλειο

Ιουν 3,2015

Μας άρεσε πολύ.Ένα πολύ καλά οργανωμένο και εντυπωσιακό και χαρούμενο μέρος. Τα διαμερίσματα είναι όμορφα, ευρύχωρα και πεντακάθαρα. Το καλύτερο μέρος που έχω μείνει ποτέ στην Ελλάδα, και η Στούπα είναι ένα διαμάντι.Η Παραλία Καλογριάς είναι απλά τέλεια για τα παιδιά..

vaskas1980, Ναύπλιο, Ελλάδα

Φεβ 18,2015

Εκπλαγήκαμε όταν για πρώτη φορά μπήκαμε στο διαμέρισμα. Πολύ ωραία διακόσμηση, πολύ καθαρό και υπέροχη θέα στη θάλασσα. Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το φιλικό προσωπικό. Ωραίο εστιατόριο, πιάτα και πολλές επιλογές για φαγητό. Ολοκαίνουργιο Kid-κήπος με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους. Σε ό,τι χρειαζόμαστε! Συνεχίστε έτσι!

Marymin, UK

Σεπτ 28,2014

Κάτσαμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πάντα ήταν καθαρά και τακτοποιημένα, το δωμάτιο ήταν φανταστικό, μεγάλο με ωραία θέα! Το προσωπικό ήταν φιλικό. Το φαγητό στο εστιατόριο ήταν υπέροχο … Συγχαρητήρια για το σεφ … !!! Θέλουμε να σας επισκεφθούμε ξανά.

Did you like this? Share it!